Ahad, 20 Februari 2011

storymory si Keluargaan..

~Family~

Saya ada family yang sangat SEMPURNA... Saya ada Ibubapa dan Adik beradik.. Saya sangat beruntung sebab dapat family yang menjaga Ikatan Kekeluargaan yang kukuh.. Tak pernah pun dalam family saya bergaduh atau bertekak antara satu sama lain.. chilll...releks... hehehe ..Moga berkekalan... heheheh ~amin~ kawan-kawan pun tolong doakan oke !

Ayah Saya...
Seorang Pendidik Anakbangsa.. kerna ayah bekerja sebagai Guru.. Saya bangga ada ayah yang mendidik anak-anak menjadi Bijak bestary..Ayah saya seorang yang garang.. tapi tidak lokek dengan senyuman bila bersama keluarga.. Ayah saya menyayangi kami adik beradik dengan adil dan saksama.. Siapa yang buat salah bersedialah kena menerima hukuman... pappp!! kan dah.. ~adeh saket kena babab dekat punggung..**lakonan semasa kecil der..**Ibu saya...
Seorang ibu yang peramah tapy kadang-kadang garang macam rimau.. hehhe..*ibu jangan marah oke*.. Ibu saya pandai buat Kek.. pandai masak.. pantas melaksanakan tugas sebagai Sury rumah yang Terbilang... Ibu saya kerja sebagai kerani di sebuah sekolah juga.. Ibu saya maintin muda taw.. kalau keluar shoping orang-orang sangka saya berjalan dengan kakak.. hahaha..(cemburu ayah saya)
                                                        BUDA SUCI :) hakhakPikam adik saya..
Woi pikam ! kau kenapa terlalu tinggi ? kaka mu rendang saja (sayalah tu).. grrrrr.. geram tahu ta?? dah orang kata saya adik kamu.. padahal saya kaka kamu ! wekkk.. Weh pikam..kau nie asal kulit gelap ha? dalam keluarga semua kulit cerah.. kau anak siapa ha?? kena kutip yer?? ta pun terendam dalam kicap?? hagagga..jangan hot-hot taw pikam.. apa-apa pun sya tetap sayang pikam sangat-sangat.. ur only 1 my baby gurl..


                       Si CoMeL KAcAK

Syafiq Adik lelaki saya....
Woooo.. dye sangat kacak tahu ! dye sangat lincah.. dye amat nakal.. dye tersangat comel bila pakai tudung.. hahaha.. *kami dengky dye*.... malas nak cite panjang-panjang tentang adik lelaki saya yang cute tuh... syafiq  ! kaka nak pinjam bulu mata yang lentik tu bole?? alwys hug and kiss u baby.. muaah !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan